Fontos! Ez mennyire lehetseges?
Nem kaptam meg matekból a felmentést,
ezért megprobaltuk a fellebezest, es azt mondtak hogy akkor sem kapom meg.
Arra gondoltunk a szuleimmel hogy ha penzt adnak erte mennyire lehetséges?
Ha mar ugy is a penz beszel, sok mindenrol hallottam hogy erettsegit vesznek meg penzert, stb... stb..
Nem kerek semmilyen hozzafuzni valot hogy: ulj le inkabb gyakorolj.
nagyon sokat gyakoroltam, jartam korepetalasra, nem megy.. egyszeruen nem. es ugy erzem hogy nem adtak nekem lehetoseget arra hogy tanuljak.. ha nem kapom meg a felmentest akkor a matekkal rengeteg ido fog kelleni hozza hogy egy halvány kettest osszekaparjak es akkor a tobbi tantargyra nem tudnek keszulni..
"akkor aki megveszi az erettsegit akkor az is az?!"
Persze hogy az. Komolyan kérdezted ezt? Ugye nem?
Nekem volt egy osztálytársam, aki elment olyan szakközépbe, ahol nem volt kötelező matekból érettségizni. Nézz utána, hogy még lehetséges-e, mert ez nagyon régen volt.
Amúgy nem értem, ha valakinek ekkora probléma a matek érettségi, akkor miért akar egyáltalán érettségit. Tanulj szakmát, akkor nem kell érettségizned, viszont el tudsz helyezkedni.
Biztos hogy nem fogok szakmat tanulni!
Nagy almaim es celjaim vannak. Nem fogom elcseszni az eletem mert nem megy a matek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!