Jó angol szöveg fordító? Nem igazán vagyok jó angolból valaki le tudná ezt fordítani?
Mivel nagyon tetszett a tartalmad, szeretnék neked segíteni az instagram oldalad növekedésével. Én vagyok a startup feltalálója, ami egy instagram automatizált/gépesített eszköz. A startup automatizálja, hogy milyen tartalmakat like-olsz a "targeting" alapján, és ezáltal más használók látják az oldaladat értesítések által. Az ötlet egyszerű: Amikor valakinek a képét like-olod, más felhasználók látják az értesítést, megnézhetik és kapcsolatba léphetnek veled, ha tetszik nekik az oldaladnak a tartalma. Ez a legjobb módszer arra, hogy rendszeresen nőjön az instagram oldalad. Használd az 'invitedbyceo', mint promo jelszó. 7 napig ingyen használhatod, hogy kiprobálhasd a termékünket és, hogy eldönthesd, hogy tetszik-e vagy nem.
Szia!
a 'targeting' azt jelenti, hogy megcélozni vmit, de itt nem tudom, hogy pontosan mire gondolt. Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!