Hány tized százalék lesz az esélyem az ötöslottón a telitalálatra, ha 500 000 ft-ból veszek szelvényeket?
Szelvényenként 0,00000228% az esélye a telitalálatnak.
500 ezer forintból 2000 szelvényt tudsz vásárolni. Ha mindegyiken különböző kombinációkat játszol meg, akkor 0,00455% esélyed van a telitalálatra.
Azért ő is számoljon valamit, tehát 1 a 90*89*88*87*86-hoz az esélyed szelvényenként!
A rászánt pénzedet elosztod a szelvény árával és megvan a db számod!
Ezzel spóroltunk is neked heti 20 perc kérdéskiírást!
A mennyi 1 euró és mennyi 10 euró, vagy 11 euró Ft-ban kérdésednél is bejött, hogy megtanítottunk téged 2 számot összeszorozni, ne add fel menni fog :)
2 ezt benézted, mert most tettem fel először ilyen témájú kérdést.
Nem is szoktam lottózni, csak kéne a pénz és nem tudok mit csinálni...
Különben a kutyák és a heteroszexualitás témakörökbe szoktam főleg kérdést írni.
"Nem is szoktam lottózni, csak kéne a pénz"
"ha 500 000 ft-ból veszek szelvényeket?"
Szerintem ha 500 ezerért lottózni akarsz, akkor Neked az az 500 ezer sem kell - különben nem kockáztatnál...
(a kérdést meg már megválaszolták)
Ha már mindenáron el akarod dobni magadtól azt az 500 ezer ft-ot, akkor inkább sorsjegyet vegyél - ott nagyobb a nyerési esély százalékban (bár szerintem a zöme pénzedet ott is bukod)
Ja, itt a link is a sorsjegyekről:
#2:
"1 a 90*89*88*87*86-hoz az esélyed szelvényenként!"
Ez máris nem igaz, de hogy számolj egy kicsit te is, a fenti állításod akkor lenne igaz, ha számítana a kihúzott golyók sorrendje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!