Ha több ember játszik egy szelvényen és olyan nagy nyereményt nyernek, ahol már csak bankszámlára utalnak, akkor a Szerencsejáték zrt. Elossza a nyeremény összegét vagy hogyan működik ez?
Köszönöm a válaszokat!
1. válaszoló: arra gondoltam, hogy közösen játszanak és ketten mutatják be a nyertes szelvényt. Akkor gondolom 50-50 százalékban utalják ki a nyereményt.
Kettes vagyok.
Igazából nem értem a problémát. Együtt játszotok, gondolom, szoktatok beszélni. Egyikőtök jelentkezik, és megadja mindkettőtök számlaszámát, és hogy fele-fele arányban utaljanak. Teljesen mindegy, melyikőtök az.
Egy nyertes van egy szelvénnyel.
Mi alapján döntitek el a nyeremény arányát? Ki mit fizetett az árába vagy ki hány számot mondott?
Sokféleképpen lehet értelmezni.
A Szerencsejáték Zrt-nek nem tisztje eldönteni kié a nyertes szelvény. Tegyük fel Józsi elhagyja és nyert 1 milliárdot, de mivel Józsi elhagyta ezt bebukta... viszont ha Jani megtalálja az utcán a szelvényt és beváltja akkor ő tekinthető nyertesnek és akkor Jani egy piszok mázlista ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!