Miért van ennyi megvezethető, naív ember? (Többi lent)
Nem naív, és nem megvezethető. Hanem szimplán pár mp a dolog, és ha csak a fele igaz amit megoszt akkor is megéri, mert mivan ha tényleg nyer valamit.
Emellett szegényt embert az ág is húzza, szóval örülne ilyen hirtelen jött dolgoknak.
Nem veri át az embereket a tulaj se, mert hiába osztom meg a képét, soha nem rendelek tőle, nem fogom reklámozni, sőt semmi..
Akkor lennének naívak az emberek, meg megvezethetőek ha ténylegesen valamivel lehúznák őket.
Pl.: Küldj 1000 Ft-ot, és nyerhetsz.
Hidd el a kutya se küldene.
Pedig tényleg naivak és megvezethetőek. Volt olyan ismerősöm, akinek szólni mertem, hogy ez átverés és én kaptam ki, hogy miért akarom átvágni.
De elég csak, az ezoterikus átverésekre gondolni.
Hogy miért van ennyi ilyen ember? Szerintem az oktatás és a környezet hibája. Rengeteg ember valamiért nem érez késztetést arra, hogy a dolgokat jobban átgondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!