Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megoldható lenne ez Bet365-ön?

Megoldható lenne ez Bet365-ön?

Figyelt kérdés

Szándékosan kitiltattam magam bet365ről még 2016ban, egészen 2021ig. Ugye ilyenkor magát a személyt ( személyes adataimat,engem) tiltanak ki.

Az megoldható, hogy édesanyám nevén az én bankkártyámról játszom?

2018. jún. 19. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Játékfüggő beteg ember. Fordulj orvoshoz.
2018. jún. 19. 11:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Játékfüggő? Ez igen! Minden lehetek, de játékfüggő, az nem. Egy kezemen megtudom számolni, hogy évente hányszor szerencsejátékozom. :D

Köszönöm a hasznos és kimerítő válaszod!

2018. jún. 19. 15:25
 3/7 anonim válasza:
Nem próbáltam, de szerintem igen.
2018. júl. 3. 17:16
 4/7 anonim válasza:

Szia! Ha saját magadat tiltottad ki, akkor a bet365 mindent el fog követni, hogy úgy is maradjon. Hiába regisztrálod édesanyád nevét, ha a Te kártyádat látják, akkor ugyanúgy tiltani fognak. Ez a szabályzatban is benne van, hogyha bármiféle kapcsolatba látnak a játékkal, akkor tiltanak.

Sajnos ezt a játékfüggők miatt teszik meg. Egyébként valószínűleg addig nem foglalkoznának veled míg veszítesz, viszont ha ki szeretnél utalni egy nagyobb összeget, akkor "hirtelen" észrevennék, hogy Te vagy a kártya tulaja. Legyünk őszinték, jó nagy *****k!!!

2018. júl. 5. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy szerencsejátékfüggő, mi okod volt kitiltani magad 2021-ig?
2018. júl. 21. 18:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Haverok mutatták meg, kb 1-2 hétig játszottam vele, nem hozta meg a várt eredményt, ezért abbahagytam, de úgy döntöttem, hogy senki ne tudjon vele visszaélni, kitiltatom magam. Most a vb idejére szerettem volna tippelni, amit végül lottózóban megoldottam. Ennyia történet, nincs szó függőségről, csak egyesek okoskodni szeretnének, mintsem a kérdésre válasozlnának, de mint mondtam már tárgytalan.
2018. júl. 21. 20:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt hozzá teszem még, hogy beszéltem a supportal, tényleg semmiképp nem oldható fel.
2018. júl. 21. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!