Hogyan törölhető véglegesen Bet365 számlám? Megbüntethetnek?
Segítsetek!
17éves vagyok, unokatesóm sikereit látva regisztráltam a Bet365-oldalra VISA bank kártyámmal. A számlámat úgy regisztráltam hogy 2000-ben születtem, de én 2001-es vagyok. Nyereséges vagyok, de nem vehetem ki mivel nem múltam el 18.
Ha a pénz eltűnik túlélem, csak az a lényeg hogy teljes mértékben törölve legyen a számlám!
Nem szeretnék olyan kommenteket hogy hülye voltál stb... Tisztában vagyok azzal hogy felelőtlen voltam!
De miért akarod törölni a számlád? Meg ha már regisztráltál 18 évesként, akkor honnan tudnák, hogy nem vagy annyi? Mi akadályozza meg, hogy kivedd a pénzt, ha a regisztrációdat elfogadták?
Én a helyedben várnék 1 évet, addig még akár gyűjthetsz is rá, ha ügyes vagy, aztán majd kiveszed akkor. Utána meg megszünteted az accountodat és kész.
A pénz felvételéhez - nagy valószínűséggel - szükség lesz egy olyan okirat másolatára - képként vagy PDF-ként -, amellyel igazolhatod, hogy az adott oldalon előírt feltételeknek megfelelsz.
Aztán, hogy csak azt ellenőrzik-e, hogy az életkorod megfelelő-e vagy összevetik-e az adatokat a regisztráció során megadottakkal ( főleg a születési évet tekintve ), nem tudom.
Nem néztem utána, de az oldalon biztosan leírják, hogyan törölhető a regisztráció.
Igen, a személyigazolványom kell beküldeni, és elvileg csak az után tudom törölni. :/
Csak attól félek hogy lesz-e büntetés, mert kiderül hogy 17éves vagyok.
Huh, rendben ez jó hír! A pénz az nem baj ha eltűnik 1500Ft-ot tettem be és ~7000Ft-ot csináltam belőle, nem bukok nagyot.
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!