Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek vesz valaki pl...

Szerintetek vesz valaki pl rágót 220-ért mikor pár m-re 145 forint?

Figyelt kérdés

Van egy penny market ahol a pénztárnál az orbit rágó 145,a balaton szelet 79 forint.

A pennyvel szemben ugyan abban az épületben van egy lottózó és ő is árul édességeket,az előbb említett orbit rágó ott 220 forint a balaton szelet 119 forint?

Szerintetek viccel az a lottózós,vagy hogy gondolja,hogy néhány méterre a pennyben ugyanazok majdnem fele annyiért megvehetők.

Azt hiszi,hogy tőle fognak venni édességet?

Egyáltalán szerintetek van olyan ember aki meg is venné majdnem dupla annyiért?

Ezen már gondolkodtam többször,hogy megéri-e vele foglalkozni neki.

2018. jún. 6. 21:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

#9 nem csóró vagy hanem soher AKA szarrago.

Amúgy ez olyan üzletpolitika, ahol nem kepezei a mellékes nasi a bevétel szerzés szerves részét.

Csak így a nagymama könnyebben bemegy az unokával ha azt mondja neki, hogy “üljel le a seggedre és majszolj el egy csokit, amíg a nagyi kitölti ezt az 5 szelvényt”.

2018. jún. 6. 22:12
 12/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
Aki ott van a lottózóban és ránéz a rágóra, és rájön, hogy kéne neki, az nem fog azon gondolkodni, hogy szemben a boltban (ahol végig kell mennie a fél bolton) mennyibe kerül a rágó. Neked meg ha van időd, nem hat rád egyetlen termék sem, amit meglátsz a bolton való áthaladás közben (marketing!), akkor hajrá, irány a Penny. De ha valahol csak 140, akkor oda menj!
2018. jún. 7. 08:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Átsétálsz, végigmész a bolton, sorba állsz, fizetsz és el is ment 30 perc, de spóroltál 85Ft-ot.

Nekem 1 óra szabadidő többet ér 170Ft-nál!

2018. jún. 7. 09:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Alapvetően én is az olcsóbbat veszem meg. de pl simán lehet, hogy sosem jártam még abban a pennyben, és fogalmam sincs róla, hoyg ott olcsóbb. Én pl nagyon ritkán rágózok, csak annyi sejtésem van az áráról, hogy párszáz forint. De lehet, hogy mikor adom fel a lottót, meglátom, és eszembe jut, hogy jé pont elfogyott, így megveszem. A rágó, tictac, ilyesmi nálam általában ilyen "impulzusvásátlás", ha a kasszánál meglátom, beugrik, hogy azt is kéne venni, de ilyenkor nem is nagyon nézem az árát, mivel egy csomag/doboz egy hónapra is elég, azon a havon 80 forinton meg aztán nem fog múlni.
2018. jún. 7. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!