Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek vesz valaki pl...

Szerintetek vesz valaki pl rágót 220-ért mikor pár m-re 145 forint?

Figyelt kérdés

Van egy penny market ahol a pénztárnál az orbit rágó 145,a balaton szelet 79 forint.

A pennyvel szemben ugyan abban az épületben van egy lottózó és ő is árul édességeket,az előbb említett orbit rágó ott 220 forint a balaton szelet 119 forint?

Szerintetek viccel az a lottózós,vagy hogy gondolja,hogy néhány méterre a pennyben ugyanazok majdnem fele annyiért megvehetők.

Azt hiszi,hogy tőle fognak venni édességet?

Egyáltalán szerintetek van olyan ember aki meg is venné majdnem dupla annyiért?

Ezen már gondolkodtam többször,hogy megéri-e vele foglalkozni neki.

2018. jún. 6. 21:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Őszintén ki nézi meg a rágó árát? Én sosem néztem. Tudom hogy jelenleg kb 200 forint. Szóval én nem sétálnék 5 métert,ha a pékségben járnak. Persze ha kilós tételben venném akkor metróból venném.
2018. jún. 6. 21:31
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Csak azért nem megy senki a nagy boltba hogy spóroljon a rágón pár forintot. Ha nekem kell rágó gyorsan, megveszem az első boltban akkor is ha 300 Ft
2018. jún. 6. 21:37
 3/14 A kérdező kommentje:

Az ilyenen sokat gondolkodtam,van egyébként sok olyan hely,hogy ott a spár is,a rágó ott is 145-150 forint,vele szemben van újságos ott meg 200 körűl meg van sok ilyen hely,hogy van pl. egy bevásárlóközpont ,van szupermarket ahol ezek olcsóbbak és van újságos,lottózó és náluk is lehet kapni ugyan azokat csak majdnem duplájáért. Az ilyeneknek megéri,hogy kitegyék árulni drágán,mikor tudja,hogy pár méterre majdnem feleannyi?

Vagy mi diktálja az ilyen üzletembereknek a gondolkodást?

Mert igen,esetleg,ha nem közel lennének egymáshoz,de ott vannak szinte egymással szemben.

2018. jún. 6. 21:40
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

Simán, ha ott van dolgom, éppen kell, megveszem. Mondjuk inkább a tic-tac-kal vagyok így, de amúgy pont leszarom azt a 100 forintot, minthogy ezért két boltba menjek :D

Munkahelyi büfében 300 az üdítő, dohanyboltban, Tescóban 250-200, 2 percre sincs, ‘oszt?

2018. jún. 6. 21:43
 5/14 anonim válasza:
62%
Persze aki siet nem fog beállni a sorba a Pennybe, hogy vegyen egy rágót. Őszintén szólva ha mást nem akarnék venni eszembe se jutna egy rágóért bármilyen üzletbe bemenni.
2018. jún. 6. 21:44
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
De nem erted hogy aki siet, nem akar nagyboltba menni, az megveszi az első adott boltban? Egy rágóert senki nem áll sorba hosszú perceket hogy spóroljon pár forintot
2018. jún. 6. 21:48
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

Az újságosnál megveszem a napi lapot és kérek egy rágót.

Végzeke 10mp alatt.

Ha bemegyek az üzletbe, akkor pedig eltöltök ott 10 de akár több percet is ha nagy a sor...

Nem ér annyit nekem 100 ft, hogy várjak 5-10 percet.

2018. jún. 6. 21:48
 8/14 anonim ***** válasza:
135ért veszek wrigleyst , ennyi, vészhelyzetben adnék érte többet. De! ha nem lennék lusta akkor elmennék a lidlbe aldiba pennybe ott már kapok 50-60 ftért is egy csomaggal, saját-márkásat.
2018. jún. 6. 21:50
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem vagyok csóró,nem keresek olyan rosszul,de rágóért és csokiért is beállok a pennybe,na jó nem egyet veszek,hanem vagy hármat négyet is. Nekem sok kicsi sokra megy.

Persze az is igaz,hogy ezért külön nem megyek el a pennyibe,csak,ha pluszban megyek valahová és útbaesik,nameg mást is veszek.

De amúgy láttam,már,hogy nem tolonganak csak egy rágóért a lottózóba vagy egy csokiért ami egy dobozzal kint van,lejár a szavatossága mire eladná mindet a lottózós.

2018. jún. 6. 22:00
 10/14 anonim ***** válasza:
81%
roviden : megeri, mert ha nem erne meg, akkor nem arulna, hidd el.
2018. jún. 6. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!