Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jófogáson meg más aprókon...

Jófogáson meg más aprókon miért túlárazott minden?

Figyelt kérdés

Sok olyat látok hogy egy árúcikk drágábban árulja az eladó mintha valaki újonnan megvenné a boltan.

Pl. egy fényképezőt vett 180 000 forintért, majd 2 évvel később 160 000 forintért árulja. Közben a boltban ment egyre lejjebb az ára, plusz akciós is lett, jelenleg 110 000 forintért lehet megvenni.

Vagy egy fekete 30 méteres szakadt hosszabbítót árul valaki 18000 forintért, miközben az obiban 10000 forintért vettem a múltkor.

2018. máj. 31. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek nem tudnak keresni neten, neki az egyetlen infoja az ar, amit x eve fizetett erte.
2018. máj. 31. 16:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Idióták. Múltkor egy lomisnál néztem egy gyerekbiciklit és csak 3000-el adta volna olcsóbban, mint amennyiért hasonló újat lehet venni ezt közöltem is vele, majd megkérdeztem mi a vége , nem akart engedni semmit, vettem újat...
2018. jún. 1. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!