Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetek pár ezer...

Hogyan szerezhetek pár ezer ft-t holnaputánra?

Figyelt kérdés

Rgisztráltam pár fizetős kérdőív oldalra, de még semmi, és azt mondják hónapokba telik mire összegyűlik annyi,hogy kifeizessék.

A szüleimtől nem kapok,mástól nem tudod kölcsön kérni. 1 napos alkalmi munkák nincsenek a környéken,ráadásul sulina kell mennem, mire hazaérek azt is elvállalja más amit találtam. Akkor honnap lehet gyorsan, 1 nap alatt pénzt szerezni?

2018. máj. 29. 19:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért ilyen rohadt fontos? Csak van egy haverod, aki ad ennyit kölcsönbe...
2018. máj. 29. 21:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem rendeltél valamit, holnapután kiszállítanák de nincs 3000 Ft-od se mert már azt is elköltötted. Ugyanazt a pénzt KÉTSZER. Szüleid jogosan gondolják úgy hogy inkább most tanuljál meg bánni a pénzzel, mert jobb most 3000 forintokon szarakodni mint

hogy később szedj össze 12 különböző hitelt. Ez van, meg kell tanulni hogy a pénzt félre kell rakni meg be kell osztani.

De esetleg meggyőzheted még őket hogy fizessék ki ők, cserébe levonódik a következő zsebpénzből, te meg újabb hétig gondolkozhatsz rajta, annyira fontos-e most az az izé.

Egyébként meg kérhetsz haveroktól, esetleg összetarhálhatod, kiállsz áruház parkolóba és elkezded vissza visszavinni a kocsikat a benne lévő apróért. Ha 100-assal megy 30 körből megvan. Legfeljebb meg kell küzdened az ügyeletes csövessel.

2018. máj. 29. 23:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Már adod a nagynéném🤗
2018. máj. 30. 09:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Oké, 6-os válaszomban leírtam pár megoldást, köztük azt is, hogy kérj kölcsön.

Erre Te kioktattál, hogy:

"Írtam hogy nem tusok kitől kölcsönkérni."

Szóval akkor mégsem írtam olyan hüleséget... na mindegy...

2018. máj. 30. 11:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Jól van na, azt hittem nem fog adni.
2018. máj. 30. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!