17 évesen hogyan szerezhetek pénzt gyorsan?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne karácsonyig 60000 FT-ra. Milyen módok vannak diákként pénzt keresni?
Nincsenek feleseges cuccaim amit eladhatnék,szóval az kiesett
2017. dec. 3. 18:25
1/12 anonim válasza:
Csak kíváncsiságképp: mi az a létfontosságú dolog, amit meg kell venned karácsonyig?
2/12 anonim válasza:
60ezer karácsonyig? Esélytelen. Törődj bele, ez van.
4/12 anonim válasza:
Még munkával sem mivel a decemberi fizu nem fog megjönni karácsony előtt. Előre kell gondolkodni.
5/12 anonim válasza:
csatlakozom az előzőkhöz. kb esélytelen.
6/12 vonószenekar válasza:
Esetleg takarítással, ha precíz vagy és értesz hozzá.
Karácsony előtt sokan szeretnének nagytakarítást végeztetni, napi 10 ezer forintot elkérhetsz.
De! Érteni kell hozzá!
7/12 anonim válasza:
Én amikor decemberben dolgoztam, a diákszövetkezet karácsony előtt kifizette a decemberi (addigi) béreket. Szóval nem feltétlenül van úgy, ahogy a 4. írja.
8/12 anonim válasza:
@ vonószenekar
Elkérhet, csak senki nem fog ennyit adni.
9/12 anonim válasza:
Fenyőárusoknál, karácsonyi vásároknál szoktak segitőket keresni.
"Nincsenek feleseges cuccaim amit eladhatnék,szóval az kiesett."
Akkor adj el nem felesleges cuccot, ha annyira kell a pénz.
10/12 vonószenekar válasza:
Pedig ennyi az ára, én nem találok olyan személyt, aki kevesebbért takarítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!