Ti hány kwh részfogyasztást adnátok meg?
Kalkulálj egy fix forint összeggel. Ahhoz igazítsd a kwh-t.
Az első év mindig a tanulóév szokott lenni. Legyen összehasonlítási alap az a hely, ahol életvitelszerűen laksz. Gondold át, ott mennyit minden megy, és ahhoz képest mennyivel kevesebbet fogsz fogyasztani a nyaralóban éves szinten. Valahogy így kalkulálj...
Ha ezt elakarod kerülni, akkor miért nem kérsz havi elszámolást és jelented inkább havonta? Én is havonta jelentem az "üdülő" fogyasztását (igazából üdülni még nem üdültem ott, csak melóztam :D ). Ha nem vagy kint vmelyik hónapban, tudod, hogy nem változott a fogyasztás, bejelented az előző havit, ha meg kint vagy, akkor leírod az állást, mielőtt eljönnél. 1 évben 1x így is leolvassák. Van rá applikáció, totál egyszerű, regisztráció után csak beírod az óraállást, elküld gomb s kész is, de belehet pötyögni telefonon, webes felületen is.
Én pl. egész télen 0 fogyasztást produkálok, mindig bejelentem "az előző havit".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!