Diákként telefonos munkára szeretnék jelentkezni a nyáron. Milyen tapasztalataitok vannak az ilyen jellegű munkával kapcsolatban?
én az ilyen kis bugrisokat fel szoktam jelenteni, hogy zaklatnak.
százból kilencvenkilenc ügyfeled el fog utasítani.
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Ez pont az, amit nem szeretnek az emberek, ha kellően pofátlan vagy, akkor persze elmegy, de többnyire a fix bér nagyon alacsony, ha egyáltalán van, és csak a jutalék számít amit x számú sikeres tukmálás után kapsz meg.
Bármilyen telefonos munkát keresel, figyelj rá, hogy legyen fix bére, ne csak jutalék legyen, mert akkor telefonálhatsz akármennyit, de ha senkit nem sikerül rábeszélned a dologra 0 ft-ot kapsz.
Inkább olyan telefonos állást keress, ami ügyfélszolgálati, azaz a leírásában szerepel, hogy csak bejövő hívásokat kell fogadnod! Ezek előtt általában van egy kis 1-2 hetes kiképzés, hogy mit kell tudnod a füles mellett ülve, de megéri, mert általában korrektek.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!