Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha egy újság...

Mit tehetek, ha egy újság előfizetésemhez nem kaptam meg a hozzá járó ajándékot?

Figyelt kérdés
Kifizettem egy újság előfizetést, de a hozzá járó ajándékot nem kaptam meg. Próbáltam emailben felvenni a kapcsolatot a céggel, de csak annyi választ kaptam, hogy a panaszom továbbították. Azóta nem válaszolnak semmire és persze nem oldották meg a problémámat se. Telefonos elérhetőséget nem találtam hozzájuk.

2018. máj. 5. 01:14
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Írd meg nekik, hogy nem fizetsz elő többet rájuk, ha nem küldik az ajándékot! Aztamindenit! (Amúgy szerintem ciki ajándék miatt előfizetni bármire is. Ha érdekel, akkor ajándék nélkül is érdekel, ha meg nem, akkor azzal se.)
2018. máj. 5. 01:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem az ajándék miatt fizettem elő, az újság érdekelt. Viszont nem kaptam meg azt, ami benne volt az ajánlatban, pedig kifizettem azt. Erre szeretnék valami megoldást találni. A cég nem segítőkész, szóval most mit tehetek? Vegyem fel a kapcsolatot a Fogyasztóvédelemmel?
2018. máj. 5. 13:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp nekem szólj!
2018. máj. 5. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!