A külföldi diákoknak hogyhogy olyan sok pénzük van?
Külföldi egyetemistákra értem,akik itt tanulnak Magyar egyetemeken,pl.Debrecenben,azt mondják van pénzük rendesen. Igaz lehet a hír,mert egy néger diák pl. taxival tett meg egy rövid távot,holott három megálló busszal,aztán drága helyeken étkeznek stb.
Hogy lehet hogy nekik sok pénzük van?
Engem nem,én nem foglalkozok vele,de más embert ez ingerel,hogy "tele vannak pénzzel".
Én csak azt kérdezem a kérdésben,hogy honnan van nekik ennyi?
Afrika nem egy homogén sivatag, mint ahogy egyetlen kontinens sem. Nálunk is elég nagy a különbség pl. Albánia és Dánia között.
Azok a négerek, akik itt "tanulnak", rendszerint politikusok, hadurak, gengszterek kölykei. Arrafelé ugyanis nincs olyan, hogy tisztességes megélhetés. Még a jobb országok, mint pl. Nigéria vagy Kenya is európai szemmel elképesztően korruptak és veszélyesek. Aki onnan ide jön "tanulni", az csak azért teszi, hogy otthon ő legyen majd a kis trónörökös valami bűnözői birodalomban, amit eufemisztikusan cégnek neveznek.
A sógorom arab egyetemistaként kapott a saját hazájától pénzt 1500 dollárt, valamint a szülei is tudták támogatni egy lakással aminek két szobáját kiadott albérletbe. Mellette járt tolmácskodni az araboknak és onnan is kapott pénzt.
A diploma után összeházasodtak a nővéremmel és vettek egy patikát (ennek 10 éve) azóta is ott dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!