Milyen kész excel táblát, internetes weboldalt lehetne vezetni az általános pénzügyeim nyilvántartására?
Van megtakarítási számlám, lakáskasszám, hol bankkártyáról fizetek, hogy készpénzzel, nehéz követni, hogy mire mennyit költök, mikor volt átvezetés innen oda, stb... Létrehoztam egy excel táblát de az soha nem a helyes értéket mutatja bankkártya-pénztára egyenlegekor ... (Esetleg valakinek van kedve átnézni, kijavítani?)
Vagy miket ajánlotok?
Applikáció nem jöhet szóba, nincs több hely a telefonomon. Egyszerű füzetben bonyolult lenne...
Köszönöm
20/L
Én is sokat kerestem a megoldást erre a problémára, Excellel kezdtem, majd kipróbáltam egy tucat appot. Végül a ClearCheckbook vált be. Évek óta használom, mindent tud, amit kell. Online elérhető, de app is van hozzá.
Én se értem mi nehéz ebben. Jó a rendszerezését ki kell találni amúgy ha excel-ben tudunk összeadni, kivonni és adatot átirányítani másik cellába ez mér meg is van.
Az egyszerűbb megoldás ha nem kell neked a hónap napjai szerinti bevitel, hanem csak a + és -. Csinálsz egy banki oszlopot ami sorokban egymás alatt sorolja a tételeket. Az elnevezés az lehet bármi ami neked jó.
ELSŐ OSZLOP
1.egyenleg előző hóból
5.villany
6.közös költség
7.stb
8.készpénz felvét (ezt átirányítjuk a kp-hoz)
4.megmaradt készpénz
Tehát van egy banki oszlop mindennel együtt. Meg van egy készpénz oszlop mindennel együtt. Egy kivétellel + és -. Csak a készpénz felvételt kell átirányítani a bankiból a kp oszlopba mint +.
Van amúgy letölthető is csak ennek nincs a műveleti része elkészítve:
Családi költségvetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!