Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudnék kész pályázati...

Honnan tudnék kész pályázati anyagot kérni a tanulmányaimhoz?

Figyelt kérdés
Sajnos már egy csomó helyen jártam, de senki nem tudott nekem segíteni. :( Pénzügyi-számviteli ügyintézőnek tanulok, és kellene egy amolyan "szakdolgozatot" írnom. Lényegében annyi, hogy egy pályázati anyagot kell elemeznem, diagramokat, pénzügyi tervet beszúrni néhány helyre. Ha valaki tudna nekem küldeni egy pályázatot, azt nagyon megköszönném. Természetesen senkinek nem adom tovább, az iskola is vállalja a titoktartást. Rajtam és néhány tanáron kívül senki sem fogja látni. Hol tudnék segítséget kérni? Előre is köszönöm!
2018. márc. 6. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Van egy pár elfekvőben, attól függ milyen komolyságú érdekel, és gondolom nem feltétel az hogy még aktuális, beadható pályázat legyen.

(Elmúlt évekről van beadott anyag, ha kell)

2018. márc. 6. 12:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Jaj, nagyon köszönöm, hogy válaszoltál!

Szóval ennyi a kitétel:

"Megvalósult, megvalósulás alatt álló vagy tervezett projekteken kell alapulniuk, amelyek finanszírozása részben vagy egészben az Európai Unió valamely fejlesztési alapjából történik."

Azt hiszem még jó is, ha régebbi, pl. 2013-as vagy előbbi. Nagyon hálás lennék, ha találnál nekem valamit. :(

2018. márc. 6. 14:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Még ennyit találtam:

-SZÉCHENYI 2020 FEJLESZTÉSI PROGRAM (2014-2020)

-ELFOGADHATÓ 2019. DECEMBER 31-IG az alábbi fejlesztési programok keretében lezajlott projektek:

FEJLESZTÉSI PROGRAMOK 2007-2013 (ÚJ MAGYARORSZÁG

FEJLESZTÉSI TERV, ÚJ SZÉCHENYI TERV)

Az esettanulmányban feldogozott projekt projektgazdája egyaránt kikerülhet az állami,

a civil és versenyszférából.

2018. márc. 6. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!