Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 2 csomagom is elveszett. Mi a...

2 csomagom is elveszett. Mi a teendő? Bovebben lent

Figyelt kérdés
Rendeltem egy telefont egy internetes oldalról. Rendeleskor ki lehetett valasztani hogy szeretnem e biztositani a csomagot némi felarert es termeszetesen ezt valasztottam. El is kuldtek a csomagot Hollandiaba, amit lattam is a nyomkoveton. A problema ott volt, hogy egyszer csak azt lattam, hogy "delivered" . Megkerdeztem a portan, ahol lakom, hogy nem vették e at, de nem tudtak semmit. A tracking linken még valakinek az aláírása is ott van, tehat valoban atvette valaki. Irtam a DHL-nek, hogy most akkor mi van, de ő a feladohoz iranyitott.. Vartam ugyanonnan egy masik csomagra is amit DPD-vel kuldtek. Ott szintén az van már hogy delivered, de ott már nem is az en cimemre vittek ki. Mit lehet es hol ilyenkor reklamalni? Ha biztositva volt a csomagom akkor a csomagkuldonek van felelossege vagy a feladonak? Nem ertem az egészet. Legyszi ha valaki tud, segitsen vagy ha van tapasztalata. Köszönöm szépen

2018. máj. 1. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
feladóhoz fordulj!
2018. máj. 1. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
melyik oldalrol rendeltel?
2018. máj. 1. 23:05
 3/3 A kérdező kommentje:
eglobalcenter.nl
2018. máj. 2. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!