Honnan tudok 2 héten belül előteremteni kb 60 ezret?
Figyelt kérdés
Nyilvan diákmeló(18 vagyok) nem jó, mert jövő hónapban fizetnek, rakodómeló meg azért nem mert lány vagyok. Olyanokat légyszi ne mondjatok hogy ha ennyire kell akkor álljak a sarokra vagy hasonló, mert lehet hogy nagyon szeretnék egy Sound-jegyet de nem mindenáron....2018. ápr. 29. 12:24
11/13 anonim válasza:
Takarítás nettó 1.000 ft-os órabérrel megy: napi 6 órával 6.000, 5 nap alatt 30 ezer, 10 nap alatt pont meg van a 60 ezer ft. (többek között ezért kérdeztem, hogy Bp-i-e?)
12/13 anonim válasza:
Kapsz egy VIP bérletet, ha jól nézel ki ;)
13/13 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom hogy en ehhez eleg jol nezek e ki, meg kicsit necces ajanlat de koszi 😂
2018. ápr. 29. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!