Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudok 2 héten belül...

Honnan tudok 2 héten belül előteremteni kb 60 ezret?

Figyelt kérdés
Nyilvan diákmeló(18 vagyok) nem jó, mert jövő hónapban fizetnek, rakodómeló meg azért nem mert lány vagyok. Olyanokat légyszi ne mondjatok hogy ha ennyire kell akkor álljak a sarokra vagy hasonló, mert lehet hogy nagyon szeretnék egy Sound-jegyet de nem mindenáron....

2018. ápr. 29. 12:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Szerzel egy sugardaddyt. Az azért mégsem olyan mintha a sarokra állnál ki, egy két cidri és meg is van a jegy a soundra.
2018. ápr. 29. 12:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm de valahogy nem vonz ennek a lehetősége :D Bar lehet egy hét múlva máshogy látom majd( viccelek, természetesen)
2018. ápr. 29. 12:37
 3/13 anonim ***** válasza:
27%
Jó hát ha nagyon kell diákmelóval folyamatos éjszakázással néhány 12 órázással megtűzdelve talán meg lehet keresni 2 hét alatt.
2018. ápr. 29. 12:39
 4/13 anonim ***** válasza:
60%

Egyszerűsített foglalkoztatásnál (alkalmi munka) akár napi kifizetés is lehet - nem mindenhol havi van.

Nemrég olvastam egy álláshirdetést (csak sajnos nem emlékszem, mi volt az és hol), ami heti kifizetést írt.

Amúgy bp-i vagy?

2018. ápr. 29. 12:40
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, budapesti. Utolso elotti, az se jo mert havi kifizetesu, ami azt jelenti hogy juniudban kapnam meg. Akkor mar keso. Plusz nem tehetem meg gimi mellett hogy napi 12 ora +ejszakazas :(
2018. ápr. 29. 12:49
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

es ha esetleg kernel kolcson a szuleidtol, amit megadsz nekik diakmunkabol?

nincs valamennyi felrerakott penzed?

2018. ápr. 29. 12:57
 7/13 A kérdező kommentje:

Nincs sajnos, nem vagyok, vagyis innentől nem voltam jó a spórolásban. Szüleimtől nem akarok kérni, nekik sincs sok, meg nem is lenne pofám hozzá :(

Annyi lenne hogy van vagy 190ml liquidem ecigihez amit jo lenne elpasszolni valakinekmert nekem csak útban van, de nincsenek hozzá kapcsolataim :(

2018. ápr. 29. 13:14
 8/13 anonim ***** válasza:
42%

1. Szülők, nagyszülők, rokonok, közeli ismerősöktől kérsz kölcsön. (aztán visszafizetni.)

2. Eladod a dolgaidat.

3. Adj vért, vérplazmát.

Ezek a legális módszerek munka nélkül.

2018. ápr. 29. 13:15
 9/13 anonim ***** válasza:
23%
2 hét alatt munkával nem fogsz ennyit keresni akkor se ha napi 2 műszakot lenyomsz.
2018. ápr. 29. 13:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Ráadásul még kell ezen felül legalább 100 ezer költőpénz a sound idejére.
2018. ápr. 29. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!