Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha mit tudom én van egy...

CHARUSSO kérdése:

Ha mit tudom én van egy 199Ft-os rágó . És ha abból veszek 3 db-t akkor úgye 597 Ft . A kérdés az hogy 7-Ft től lefele 8Ft- tól felfele kerekítjük a pénzt, nem?

Figyelt kérdés
Én eddig a spárba meg ilyen helyeken mindig vissza kaptam 5 Ft-ot, szal jahhhhhh

2018. ápr. 25. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
De
2018. ápr. 25. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
ebből fogsz meggazdagodni
2018. ápr. 25. 12:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen 7-től le,8-tól fel...de akkor most mi van? Más is visszakapja, ha úgy alakul a végösszeg, ebből tényleg nem fogsz meggazdagodni...sőt általában bankártyánál nem használjuk a kerekítést, viszont kisboltoknál ahol nem a rendszer viszi át a terminálra az összeget, hanem az eladó pötyögi be, ott szólhatsz, hogy nem kéred a kerekítést mert ott viszont használják...vagy éppen kéred csakhogy mindig felfele sikerül kerekíteni pl ha 1347 forint a végösszeg azt írják be, de ha 1348 akkor 1350et fizetsz..nekem volt már, hogy felkerekítettek bk fizetésnél és szóltam, hogy írja át/hivatalosan ilyen esetben meg is kellene kérdezniük, hogy kéri e a vásárló a kerekítést/még ő húzgálta a száját, hogy nem engedtem, hogy helyettem döntsön🤔
2018. ápr. 25. 12:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha lefele kéne kerekíteni akkor készpénzzel fizess, ha felfele akkor bankkkártyával, ezzel jól lehúzod az üzleteket és kőgazdag leszel.
2018. ápr. 25. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem úgy leszel kőgazdag.:D

1.: Vegyél csak 2-t és fizess bankkártyával 398 Ft-t, majd mond azt "bocs mégse kell a termék, kéred vissza a pénzt készpénzben." :D Ekkor 400 Ft-t kapsz. A pénzed is megmarad és terméket se vettél. És kerestél 2 forintot :D:D (Nem tudom, hogy van e költsége a kártyás fizetésnek.)

2. Veszel valamit *7 Forintért és add el *8 Forintért. :D

Te *5 Forintot fizetsz érte, de *10 forintot kapsz, ha eladod. :d Igy 5 Forint hasznod lesz.

Sok sikert. muhaha

Én jobban jártam múltkor kártyás fizetésnél.

Fizetendő összeg 212.67 Euró lett volna. A kártyáról viszont csak 210 eurót vett le. :D (Ennyit ütött be.)

2018. ápr. 25. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!