Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elkalodott levél a postán?

Elkalodott levél a postán?

Figyelt kérdés
Feladtam kb. 1 hónapja ajánlott levelet egy csajnak már rég kidobtam a papirt ajánlottan adtam fel de állítólag nem kapta meg külföldön él alapból más címre kérte és a rokonai vették volna át egyidőben adtam fel több levelet és gyanusitgat hogy átvertem mindenki megkapta csak ő nem ... ja közben ő beteg lett és azért se tudta átevenni!és 1hónap után ko fogja őrizgetni a levelet?
2018. ápr. 25. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Hogy a postán vissza tudják keresni a leveledet, tudniuk kell(ene) az R számát, ez alapján keresik vissza. De menj be a postára, mond, hogy mikor adtad fel, hátha szerencséd lesz, és vissza tudják keresni. Egy jó tanács. Ilyen esetben nem elég az ajálott levél, tértivevénnyel kell feladni, mert azt alá is kell írni, és vissza kapod, hogy tényleg átvették.
2018. ápr. 25. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:

De még mennyire, hogy elkallódhat a postán egy levél ajánlottan is. (Nekem egy Angliába feladott tűnt el.) Ragszámos papírt őrizni kell, anélkül semmire sem mész. Feladás előtt én már ragszámosan le szoktam fényképezni a levelet/csomagot.

Itt lehetne utánanézni, hogy melyikőtöknek van igaza.

[link]

2018. ápr. 25. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem tud ragszámot akkor nincs mit nyomon követni. Ennyi...

Hiába menne be anélkül mert a posta név alapján nem tud keresni mert azt nem rögzítik a ragszám mellé. Bukta van.

2018. ápr. 27. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!