Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nektek tűnt már el levél vagy...

Nektek tűnt már el levél vagy csomag a postán?

Figyelt kérdés
Még múlthét kedden adtam fel borítékban (nem ajánlva) pénzt barátnőmnek, mert meg volt szorulva anyagilag. 2 papír közé tettem, gondoltam úgy nem lesz baj. Természetesen a pénz nem érkezett meg. Drága tanuló pénz volt, de így többet soha. Nektek volt hasonló.
2018. ápr. 12. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, igen, alap, hogy "sima" levélben nem adunk fel értéket. Egyébként, igen, nekem már tűnt el ajánlott levelem is, de annál legalább van kártérítés és csak 300 ft-al drágább a feladása.
2018. ápr. 12. 23:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Pénzt tilos borítékban küldeni, rózsaszín csekken lehet. Ha már volt teszem azt 20.000 forintod, nem kellett volna a feladáson spórolni, csak nem haragodott volna meg, ha csak 19.700 forint marad belőle, nem pedig a semmi.
2018. ápr. 13. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!