Ki szokott tőzsdézni?
Figyelt kérdés
Aki szokott tőzsdézni és van valami jó tippje hogy mit vegyek azt szivesen meghallgatnám.
Msn-en is fel vehetném vele a kapcsolatot és hát brokerezhetnénk :D tippeket adhatnánk egymásnak.
2010. jún. 13. 11:36
1/7 anonim válasza:
Én megakarom tanulni,és nincs aki segítsen taqlán segíthetnénk egymáson.
Írj privit
2/7 A kérdező kommentje:
az klasz írtam privátban majd olvasd el.
2010. jún. 13. 16:16
3/7 anonim válasza:
egyszerű, de sok pénz kell hozzá.
bemész CIBhez, kezdésnek úgy 50-100 ezer kell hozzá, és kérsz egy webbróker szolgáltatást.
elmagyarázzák szépen, telefonról is használható.. és kezdd bújni a HVG-t (heti világgazdaság, címéből adódóan hetilap). kezdőknek a forexet ajánlja mindenki
én értéktőzsdével nem foglalkoztam még, ezt hozzáteszem. Brokerkedni meg nem te fogsz, broker a tőzsdeügynök, jelen esetben a CIB.
4/7 A kérdező kommentje:
:DDD kösz kösz amugy ezeket én is tudom de halod a HVG ujság az egyébként le írja hogy minek milyen lesz az ár folyamma a későbbiekben vagy csak a gazdasági háteret meséli el?
2010. jún. 13. 16:25
5/7 A kérdező kommentje:
én már kb ugy 4 honapja tőzsdézek napi átlagban meg van a 2000 firintom de sajnos még kis összegel tőzsdéezek én a 500 pluson vagyok rajta nagyon meg biszható.
2010. jún. 13. 16:31
6/7 A kérdező kommentje:
de egyébként ha az ember oda figyel akkor 5000 forintbol milliómos lehet pár éven belül :DDD
2010. jún. 13. 16:32
7/7 anonim válasza:
Öcsém...belőled sugárzik az értelem. Írni nem tudsz, és több, mint biztos, hogy még abban sem vagy biztos, amiről itt beszélsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!