Több pénzt adott vissza a Tescoban az automata?
Figyelt kérdés
Sziasztok mai napon tortent velem hogy a tescoban 550 volt a fizetendo. 10 ezressel kivantam fizetni es a visszajaronal orommel lattam hogy az osszeg 14450 volt. Persze orommel elvettem a pénzt és kiviharzottam a boltbol. A kerdesem az lenne hogy ilyenkor jarhat e ez az ugy valamilyen buntetessel mivel nem szolgaltattam vissza a tobbletet. Hallottam arrol hogy valakit ezert buntettek meg. Szval segitsetek.🤗2018. ápr. 13. 18:01
1/14 anonim válasza:
Ezt kipróbálom én is :D
Nem tudják megállapítani,hogy ki volt a vásárló.
2/14 anonim válasza:
én nem tudom hogy van, de nincs ott kamera?
3/14 A kérdező kommentje:
Van kamera.
2018. ápr. 13. 18:19
4/14 anonim válasza:
Minden kasszánál van kamera,de mi alapján állapítják meg egy ember személyazonosságát főleg,ha készpénzzel fizet?
5/14 anonim válasza:
és persze eszed ágába se volt szólni, vagy esetleg visszavinni... 5000 Ft-ért istenem ...
6/14 anonim válasza:
Persze, ha rájönnek, mert konkrétan loptál.
7/14 anonim válasza:
A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el. :D
Bezzeg ha 10 Forinttal kevesebbet kaptál volna, akkor rögtön reklamáltál volna.
8/14 A kérdező kommentje:
Lopásnak minősül?
2018. ápr. 14. 00:23
9/14 anonim válasza:
Nem. Nem vagy köteles megszámolni a visszájárót.
10/14 anonim válasza:
"Nem vagy köteles megszámolni a visszájárót."
tehát ha mondjuk kevesebbet kapott volna vissza az automatától akkor se reklamáljon, ugye jól értem? mondjuk a gép nem ad vissza 10ezret, te nem nézed a visszajárót, akkor nyilván ilyenkor is kuss van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!