Nem tudom, hogy hogy a fenébe, de több pénzt adott ki a bankjegykiadó automata, mint amrnnyit kértem. Lehet ebből bajom?
100 ezret akartam fevenni erre 104 ezret adott. A számlamról is 100ezret vont le. Lehet ebből bajom?
Pesten vettem ki ilyen kis szutyok kis atmből, olyan fajtából, amiből Eurót is lehet felvenni.
Szóval szar annyira a gép, hogy több pénzt adjon ki, de jó annyira, hogy felvételre pontosan megmondja, hogy kinek adott ki 4 ezerrel többet, ugye?!
Szerintem nem lesz bajod belőle, legrosszabb esetben levonják a 4 ezret (ügyfélt semmiképp nem akarnak veszteni, tehát ténylegesen ez a legrosszabb eset), de valószínűbb, hogy nem csinálnak semmit se, hiszen ők hibáztak. Ha bemennél a bankba és személyesen vennél fel pénzt, akkor se rajtad kérnék számon, ha többet adnak, hanem az alkalmazotton, aki elrontotta a pénz kiadást.
Bajod semmiképp nem lehet belőle, annyi pénzt veszel ki a saját számládról, amennyit akarsz. Én kíváncsiságból utánanéznék pár nap múlva a netbankban, hogy mekkora összeget könyveltek le végül.
Amúgy biztos, hogy az automata adott több pénzt? Nem a pénztárcádban volt más összeg, mint amire emlékeztél?
Biztos, hogy nem. :)
Amit az atm-ből vettem ki máshogy és máshova tettem be a pénztárcámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!