Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nem megyek egyetemre, nem...

Ha nem megyek egyetemre, nem lesz jó állásom?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 9. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell hozzá egyetem, hogy legális keretek között, valaki jól keressen Magyarországon. Van aki egyetemet végezve is minimál bért keres. Ugyanakkor jó szakma az szerintem kell.

Ha nem végeztem volna egyetemet, akkor biztos villanyszerelő/vízvezetékszerelő/gázszerelő vagy valami hasonló lennék és egyéni vállalkozóként (KATA) dolgoznék. Igaz, sok munka, de kevés van belőlük és elég jól fizet, aránylag változatos munka, mindig máshol/másnak dolgozni és a magad ura lehetsz.

2018. ápr. 9. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
31%
De, ha fideszes vagy.
2018. ápr. 9. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezek annyira "gyerekes" kérdések.

Miért ne lehetne boldog, gazdag, jó életed egyetemi végzettség nélkül is?

Mindenki a maga sorsa kovácsa.

A Fideszeseknek pedig nem jó állásuk van a tehetségük miatt, hanem .... Hofi azt mondaná: keményen privatizálnak.

2018. ápr. 10. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!