Milyen hivatalos címen/telefonon kérhetek információt 12000-es rezsicsökkentéssel kapcsolatban?
Nem tudom, milyen információt akarsz kérni, de annyit elmondhatok: kijöttek rendkívüli időben leolvasni a gázmérőt (átalányban vagyok és még nincs éves leolvasási idő), majd megkaptam a gázszámlákat, amin semmi nem látszik, mert ezeket úgy látszik, még hamarabb lenyomtatták.
DE!!! rámentem a szolgáltató oldalára, beléptem és ott azt láttam, hogy 3 ezer ft körül kell fizetnem (ez a leolvasás értéke) és azt is csak JÚNIUS 6-IG!! Szóval április, májust nem kell fizetnem (havi 5 ezer körül van a számlám) és szerintem a márciusi 5 ezerből is levontak.
Március 23-án ráírtak a gázszámládra 12000Ft-ot. Mintha valaki befizetett volna a nevedben ennyi pénzt. Aztán ezért használod amíg használod.
(Korábban arról is volt szó, hogy mi van, ha valaki teljesen gázfüggetlen, de azt nem tudom mi lett végül velük).
...és az "átalány" szó a helyes :)
Köszi Béci, még szerencse, hogy a suliban 4-5-ös voltam nyelvtanból :D :D
Kár, hogy itt nem lehet törölni a hozzászólást (a hülyeségemet) - no mindegy, most már örökre "így maradok" :D.
Hívd fel a Fideszt.
Vagy írj e-mailt az orbanviktor@fidesz.hu címre.
Ők biztosan tudnak adni felvilágosítást a júdáspénzről. És ne felejtsd el megköszönni nekik az elmúlnyolcévet és a következőkitudjamennyit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!