Mennyibe kerül egy új Adidas Yeezy (fulleredeti)?
Figyelt kérdés
Kerestem mindenhol de nem találtam konkrét árat2018. ápr. 7. 22:40
1/8 anonim válasza:
Csak a cipő nevét írtam be a Google-ba és kapásból az első találatok online webshop-ok voltak. Ez komolyan ennyire nehéz? Amúgy mi az, hogy "fulleredeti"? :D Vannak még fokozatai az eredetiségnek, vagy micsoda? :D
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy így a lakásban kereste, értelmező kéziszótárban vagy hasonló. Itt ne várj életképességet az emberektől.
3/8 A kérdező kommentje:
Hat talaltam 40.000-ert
De volt 20.000-ert is
2018. ápr. 8. 14:06
4/8 anonim válasza:
135e,de mo-ra kb 10-15 párat szoktak hozni évente a márkaboltba,ezért előre regisztrálni kell rá és a regisztrálók közül még sorsolnak is,hogy ki veheti meg.
vicc.
5/8 anonim válasza:
jah és azért vicc,mert egy ilyen sznob cipővé degradálják ezzel ezt amúgy elég jól sikerült cipőt.
mert aki azt mondaná,hogy bemegyek a boltba,kicsit meglepődök,hogy 135e,de nem érdekel kérek egyet a szürkéből egyet a feketéből még az sem kap.
és akkor csodálkoznak,hogy mindenhol 1000el csinálják belőle a kópiákat.
6/8 A kérdező kommentje:
En becsbol kaptam ismerosomtol
Elvileg 400 valahany euroert vette
Rakerestem es nem ertettem mivan
2018. ápr. 8. 23:00
7/8 anonim válasza:
CW-től függ.Ált.: Retail 220$ - kb 65k Ft.
de volt ami 90k volt
8/8 anonim válasza:
Legutóbbi (Static) 69 900 ft volt, Bizáncban vettem. Jó, hogy megnyílt a Footshop Pesten, így nem tudják 90k-ért adni a Bizáncban. Most amúgy már nincs akkora hype, többet is gyártanak, Semi Frozen Yellow-t meg Sesame-et lehetett majdnem 1 hónapig kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!