Ez igaz hogy ha ebay-ről rendelek terméket, akkor megvámolják?
Figyelt kérdés
Épp rendeltem 5db terméket külön külön, és nem szeretném hogy bármelyiken is nagy költségű vám legyen. :( (Az összes Kínából jön)2018. ápr. 3. 18:03
1/7 anonim válasza:
Ha bizonyos értékhatár feletti a termék, megvámolják. Nem értem ezen neked mi a meglepő. Kína nem az EU.
2/7 anonim válasza:
Értékhatár függő.
Áfa 27%, ha áfa köteles, akkor a termék 27%át kell megfizetni. Plusz a vám.
22 euro alatt semmit nem kell fizetni. Afölött értéktől függően vámot és áfát kell.
Plusz vámkezelési költség vámkezelésenként 3000 ft kb normál eljárásban.
Pl nekem:
50 ezerért rendeltem Japanból.
10% vám 5 ezer. 27% áfa 13500, vámkezelés 3000. 21500 kellett rá fizetnem.
3/7 anonim válasza:
Hozzáteszem vámügyintéző vagyok, magamnak is le tudnam vámolni amiket rendelek, de sokszor bonyolultabb kikérni az MRN-t mint kifizetni a 3000 ft vámkezelési költseget a postának.
Mennyibe került amiket rendeltél?
Előző vagyok újra
4/7 A kérdező kommentje:
Igazabol rendeltem 4db ilyen 500-200ft termeket, 1db 1000ft-ost, egy 2700ft-ost, es egy 6800ft-ost😕
2018. ápr. 4. 06:18
5/7 A kérdező kommentje:
Leírom reszletesebben:
-karora: 1000ft
-szemuveg: 200ft
-sapka: 2700ft
-pulcsi: 6800ft
-nyaklanc: 390ft
Es ezt mind kulon-kulon rendeltem meg ingyenes kiszallitassal
2018. ápr. 4. 06:24
6/7 anonim válasza:
En az elmúlt hetekben rendeltem 4 dolgot, egyenként max 2500ert. Esélyes hogy megvamoljak? Es en azt hogy tudom fizetni? Tesznek vámon egy csekket mellé?
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Különböző napokon es különböző eladóktol rendeltem, votl amit EBayrol es volt amit Aliexpressrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!