Ha rendelek amerikából 1 karton cigit akkor megkapom vagy megvámolják?
Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 09:49
1/10 anonim válasza:
Naná,hogy vámolják! Te hol élsz????
2/10 A kérdező kommentje:
hát magyar országon és te???
2015. szept. 3. 10:24
3/10 A kérdező kommentje:
Mennyi a vám egy karton esetén ha már ennyire képben vagy.
2015. szept. 3. 10:25
5/10 anonim válasza:
Nem vámolják meg, mivel jövedéki terméket te magánszemélyként nem importálhatsz. Elkobozzák, megsemmisítik.
Csak személyesen (pl utazás során) hozhatsz be dohányterméket az országba legálisan, akkor is csak limitált mennyiséget. Postai rendeléssel tilos.
6/10 anonim válasza:
6.
Akkor borász ismerős,hogyan rendelhetett az USA-ból borkollekciót?
7/10 anonim válasza:
7/
- átcsúszott
- nem érdekelte 1-2 üveg a vámosokat
- ha borász akkor cég. Ha cég, akkor lehet engedélye az importra.
8/10 A kérdező kommentje:
Amikor Hollandiából rendeltem cannabis magot az is csak átcsúszott az is megjött simán, bár már nincs meg ki doptam, de a vámosok azért nem olyan nagy ászok, csak 1-2 elkapnak aztán azzal a sikereikkel ijesztgetik az embert, akar a navosak 1-2 cigarettát amit neten itt magyar országon helyi termelők eladnak vágott meg szálas dohányokat a nav mondja:Ne rendelj mert elkapunk a csomagoddal együtt téged is nagy f...szt mert simán rendel mindenki asztán a posta meg kihozza nekik ennyi. Persze aki pekesebb az szopik na de van ez így.
2015. szept. 3. 14:35
9/10 anonim válasza:
A cannabis mag nem jövedéki termék, hogy jön ide?
Azért kár, hogy kidoBtad.
10/10 A kérdező kommentje:
kikeltettem asztán nem maradt meg de szépen nézett ki
2015. szept. 3. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!