Nyertem a Luxor szerencsejátékon. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nyertem 4300 Ft-ot. Be fektessem vagy mi legyen vele?2018. márc. 31. 20:00
3/15 anonim válasza:
4300Ft-os befektetes 😂 szep is lenne. Vegyel par sort meg egy gramm fuvet.
4/15 anonim válasza:
Szerintem ne vedd fel a nyereményedet. Úgysem tudod mire költsd, csak zavarna a végén.
5/15 A kérdező kommentje:
Én sem akarom ki váltani. Hallottam ezekről a sok lottónyertesről, hogy alkoholisták lettek, drogosok, hajléktalanok... Nem szeretnék így járni én is.
2018. ápr. 2. 16:50
6/15 anonim válasza:
Szerintem nem kell izgulnod, 4300 Ft-ból nem lehet olyan sokat alkoholizálni, úgyhogy ez az opció kilőve! :)
Esetleg van kisebb rokonod, vele elmehetnél kiváltani. Egy kisgyereknek ez egy jó élmény lehet, hogy nertek valamit. Én neki is adnám a pénzt jó lesz neki zsebpénzre és ő nem is lesz alkoholista tőle. Tudod a gyerekeknek mindig jól jön a pénz :)
7/15 A kérdező kommentje:
Utána meg az én hibám lesz ha a gyerek drogos lesz...
2018. ápr. 10. 12:39
8/15 A kérdező kommentje:
Most mi legyen? Azóta is itt a szelvény, nem merem ki váltani.
2018. ápr. 15. 06:23
9/15 anonim válasza:
Kuld el nekem. Segitek eltuntetni hogy ne kisertsen 😁
10/15 anonim válasza:
Szerintem vegyél belőle egy helyesírási szabályzatot és pár liter kólát, ami az olvasgatása közben ébren tart. Kezdd az "Elváló igék" címszónál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!