Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol vannak a luxor nyertesek?

Hol vannak a luxor nyertesek?

Figyelt kérdés
a luxor lassan már 20 éves lesz, elméletileg minden héten van telitalálat, sőt ha a határszámon túl az se ritka, hogy 2-3, és akkor még az első keretről és az elsőképről nem is beszéltünk. Ma már kb 1000 körül van azok száma akiknek tlitalálata lett valaha luxoron plusz azért a félmillió meg az 1 millió az elsőképért vagy keretért, az is szép összeg, mégsme fedi fele gy db nyertes sem a kilétét, amit azért egy kicsit fucsálok, mert azért nem milliárdokról meg száz milliókról van szó, hogy titkolni kelljen,azért, az 1000ből nehéz elkhinni, hogy nincs 1 db aki elmondnaé de ez még hagyján, ma már több százra kell, hogy rúgjon azon lottózókl vagy egyéb feladási ehéyek száma, ahol luxor telitalálat, vagy első keret/kép szültetett, mégsem taláőlni az internetről semilyen információt erről, sem arról, hog pl melyik megyében votl eddig a legtöbb luxor vagy első keret kép, stb. Nem furcsa ez egy kicsit?
2017. jún. 13. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben semmi furcsa. Nyereménnyel hencegni nem egy életbiztosítás a mai Magyarországon. Hirtelen nagyon sok barátja tud lenni az embernek...

Szinte biztos, hogy a te tágabb ismerősi körödben is van olyan, aki nyert már, csak éppenséggel eltitkolta, ami maximálisan érthető.

2017. jún. 13. 15:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, nem mindenki olyan sík hülye, hogy ha nyer mondjuk 10-20 millió forintot, akkor egyből vesz egy 10 milliós autót, hogy villantson, hogy ő nyert... 1000 ember nagyon kevés, a lakosság kb. 0,02%-a.
2017. jún. 13. 15:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Luxoron nem annyira nagy a nyeremény, hogy annyira látszódjon a nyertesen, hogy ő nyert.
2017. jún. 13. 15:37
 4/10 A kérdező kommentje:
A tágabb ismerettségi körömben kapásból ismerek 3 embert akinek 4ese lett az 5ös lottón. De ahogy írtam az még hagyján, hogy nem mondja meg, de a lottó yneretske többsége sem mondja meg, de azért kdierül, hogy hol adták fel a szelvényt, időnként kiderül az is, hogy plbaráti társaság adta fel vagy milyen korú személy, átutatazóba adta-e fel azon a ehylen vagy nem, de a luxornál smemi iylen,d e maga s ezrensce játék zárt sme ír róla, hogy pl az elmúlt 10 évben mely lottózokban született luxor telitalálat...... ez amit én furcsálok, mert ahogy írtam már több száz ilyen nyereményfeledási hely kell, hogy legyen. lrtem én, hogy az emberek 99%ka nem vallja be, hogy ynert 10-20 milliót, de azért 1000ből nem igaz, hogy nincs egy aki bevallja, még időnként akad ilyen lottó nyertes is pl a skandináv lottón nyert hajléktalan házaspár, de nem ezt tartoma legfcsábbnak, hanem, hogy smemi infó, arrólm hogy hol lettek feladva a nyertes szelvények
2017. jún. 13. 15:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert a luxoron nincsenek akkora nyeremények, mint a lottón. Az, hogy valaki 10-20 milliót nyer, ma már nem akkora hír. A milliárdos nyeremények még igen.
2017. jún. 13. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Mivel elsőre nem értetted meg, így hadd mondjuk el még egyszer:

A Luxor nyereményei számszerűleg nem olyan horderejűek, hogy arról külön beszámoljon a Szerencsejáték Zrt. és a sajtó. Ez nekik aprópénz és túl gyakran kerülnek kiosztásra ilyen nagyságrendű nyeremények ahhoz, hogy beszámoljanak róla. Napi szinten vágnak zsebre 10 milliós nyereményt, és senkit sem érdekel, mert ha minden egyes nap ugyanazt a hírt hoznák le, mindenki belefásulna, senkit sem érdekelne. Ami a médiában megjelenik, az a több száz milliós (bár az csak ritkán, ha a körülmények érdekesek) és a milliárdos nagyságrendű nyeremények.

A kérdés pszichológiai háttere -amit nyilván magadnak sem vallasz be-, hogy te még nem ütötted meg a főnyereményt, és az efelett érzett csalódottságodat úgy próbálod redukálni, hogy megkérdőjelezed a játék hitelességét. Tehát implikálhatod itt nekünk, hogy az egész kamu, de ettől még a tény tény marad: minden nyeremény kifizetésre kerül, és még így is bőven nyereséges a Szerencsejáték Zrt. Nincs szükségük fondorlatra, összeesküvésre. Az meg, hogy te és az emberek többsége nem nyer, az sajnos teljesen normális a valószínűségszámítási adatok tükrében.

Summa summarum: vagy önvizsgálatot tartasz, és belátod, hogy mi a kérdésed forrása, vagy örökké főni fogsz a saját levedben a csalódottságodból fakadó gyanúddal.

2017. jún. 13. 15:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Hol àllítotttam,hogy a jàtèk kamu vagy hol àlltam utaltam akàrmilyen összeesküvès elmèletre?
2017. jún. 13. 16:16
 8/10 anonim ***** válasza:
5-ös lottóval többen játszanak, ismerettségi körödben ezért tudhatsz több nyertesről.
2017. jún. 13. 16:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem explicit módon állítottad, hanem implikáltad.

Vagy esetleg a "Nem furcsa ez egy kicsit?" a rendszerbe vetett teljes bizalomra utaló mondat volt? Na ugye...

Ne próbáld már letagadni a nyilvánvalót. Legalább állnál bele a saját hülyeségedbe és mondanád ki, amit érzel. A kérdés puszta létezése arra utal, hogy te nem vagy kibékülve ezzel a témával. Ezt is tagadod?

2017. jún. 13. 16:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Ahogy írták. A lottó 5-ösről is csak akkor van hír, ha milliárdokat nyernek, ha pár hét után elviszik, és 80-100-150 millißot nyer valaki, arról se számolnak be, hogy melyik lottózóban lett feladva. Na meg a lottónál ritka a telitalálat, ott pont emiatt hír. Elég unalmas lenne minden héten bemondani, hogy volt telitalálat a luxoron, mikor mindgi addig húznak, amíg valaki nem nyer.
2017. jún. 13. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!