Hogy néz ki a munkahelyi véglegesítő papír?
Figyelt kérdés
Nem tudom megkaptam e... Bérszám fejtős papirok megvannak.. Nem tudom hogy néz ki a próbaidő lejárta utáni véglegesítő papír.. Tudtok képet linkelni?2018. márc. 24. 18:46
1/5 anonim válasza:
Nem létezik ilyen papír. A próbaidő egyszer csak lejár, ezt nevezik köznyelven véglegesítésnek.
2/5 anonim válasza:
a véglegesítő papír a szerződésed. Ott van benne, ha ettől a naptól, határozott vagy határozatlan időre, ennyi próbaidővel. Ha a próbaidő végéig nem küldtek el, akkor maradsz. ennyi-
Tragédia, mekkora üresség van az emberek fejében a saját ügyeiket illetően.
3/5 anonim válasza:
Fehér A4-es lap, 12-es méretű, times new roman stílusú betűkkel.
4/5 anonim válasza:
Ahogy írják, arról már van papírod, hogy ott dolgozol, legközelebb akkor kapsz, ha valami változik, vagy ha kirúgnak.
5/5 anonim válasza:
Így van. Próbaidő lejár, és nem bocsátanak el alatta, akkor az már "véglegesnek" tekintendő mindenféle újabb papír nélkül. A végleges csak annyit jelent, hogy indoklás nélkül, azonnali hatállyal nem mondhatják fel a szerződésed, de egyébként igen, szinte bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!