S. O. S. Félek becsaptak! Azt akarom megtudni hol tudok utána nézni annak, hogy milyen ingatlanok és ingóságok vannak a nevemen? (lakások, házrészek, szántóföldek, rétek, mezők, erdők, stb. )
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 19:24
1/5 anonim válasza:
Amiket felsoroltál egyike sem ingóság. Egyébként ezeknek az illetékes földhivatalban tudsz utána nézni. Ingóságokat nem nagyon szokott az ember a "nevére iratni", ezért nem nagyon értem mire gondolsz...
2/5 A kérdező kommentje:
mint autó, földmunkagépek, motor,
2010. jún. 9. 19:58
3/5 anonim válasza:
hogyan csaptak be???
ingatlan a tulajdoni lapokat kell kikérd, persze ehhez helyrajzi szám vagy cím kell
autó forgalmijában pedig benne van a tulaj neve
4/5 A kérdező kommentje:
Elég hosszú ez így! Bocánat rosszul tettem fel a kérdést! Az adataim után hogy tudom kikérni a bejegyzett tulajdonaimat?
2010. jún. 9. 20:30
5/5 anonim válasza:
Ez így necces. Feltételezem, h valaki jogtalanul jutott az adataidhoz. Ha ez így van, akkor ki kell derítened, h ki az. Utána jöhet a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!