Milyen munkakör az a fekete mosogató?
Figyelt kérdés
Több álláshiredtésben is láttam mosogató állásokat úyg hírdetve hogy "fekete mosogatót keresünk"
Mi benne ez a "fekete"??
Gondolom nem néger mosogatókat keresnek :D
2010. jún. 9. 17:25
1/5 anonim válasza:
Az edényekre rá és beleégett kaját,(szenet) kell kivakargatni,és ezért fekete mosogató.
2/5 anonim válasza:
A fehér mosogató mosogatja el az étkezéshez használt cuccokat, pl. tányérak, bögrék, a fekete mosogató pedig amivel főztek (fazekak, üstök, serpenyők stb.)
3/5 A kérdező kommentje:
Értem.
Háát nem egy hálás munkakör, dehát valamit csak muszáj elvállalnom hogy legyen zsé :S
Köszi a válaszokat!
2010. jún. 9. 18:06
4/5 anonim válasza:
Hááát, akzért csak akad valami kellemesebb megoldás a feketemosogatásra, mint a kapírgálása a odakozmált, odaégett dolgoknak???
Én mondjuk hazai otthoni körülmények közt beáztatom, és ugy könnyen feljön a leégett dolog, de nagyüzemi területen, ahol nem sok idő van a kapirgálásra, illetve áztatásra, nos, vajon van e valami önállóságlehetőség, valami egyedi megoldási lehetőség, ami talán gyorsabb is és hatékony is mint a kapirgálás vagy a áztatás???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!