Barátnőm kérheti az én címemre a csomagját, kihozzák?
Nem értem, min problémáztok. Komolyan lemondta? Kiviszi a futár hozzád, aztán legrosszabb esetben nem tudjátok átvenni, de hogy ehelyett inkább lemondja...
Amúgy a szüleihez is kérhetné, tökékletesen mindegy, mi van a lakcímkártyáján, meg hol lakik. Az én szüleim is vidéken élnek, én meg Budapesten, és minden hivatalos levelem a szüleimhez megy, pont nem érdekli a postást. Kis faluban meg valszeg oda is adná a csomagot a szüleinek, minden irat nélkül.
Én meg azt nem értem, kik játszadoznak már megint, hogy az összes válasz le van húzva - teljesen mindegy, mit írtunk.
Nem vagyok egy bosszúálló típus, de azt kívánom azoknak, aki ezzel szórakoznak (mert tudom, hogy van egy "lehúzó banda", hogy egyszer sürgős segítségre legyen szükségük és senki ne válaszoljon nekik.
nem hiszem el, hogy valaki ilyennel szórakozik, hogy más segít, ezek meg azt élvezik, ha "belerúghatnak" valakibe. Szánalmas, 5 éves szint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!