Online számlát kéne kiállítanom. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Eddig internetes kiskereskedelem alatt offline számlákat csináltam, kinyomtattam, csomaggal elküldtem. Jelenlegi programom nem készít e-számlát, és nem is szeretném sok tízezerért fejleszteni olyanra, ami már képes rá. Most kéne egy e-számla, más tevékenységi kör alatt, amit most fogok felvenni. Néztem a szamlazz.hu-t, ott elég olcsón lehet bérelni programot, de a kérdésem az lenne: megfér együtt a két program? Továbbra is használhatom az eddigit a kereskedelemhez, és lehet mellette havi 1-1 e-számlát kiállítani a szamlazz.hu-val? Ha igen, ezt majd hogy jelzem a ptgszlah-ban? Gondolom a számla sorszáma változik... vagy azt be kell állítnai, hogy mi legyen? Nem nagyon értek hozzá.2018. febr. 26. 14:18
1/2 anonim válasza:
Lehet, csak be kell jelenteni a navhoz.
2/2 anonim válasza:
Vagy a nav ingyenes online számlzóját is használhatod majd hétfőtől. Az is tud elektronikus számlát kiállítani. Erre a havi 1 alkalomra jó lenne neked.
Amúgy miért fontos az elektronikus számlázás? A legtöbb offline szoftver a papír alapút PDF-ben is el tuda készíteni és ezt is el lehet küldeni a neten keresztül. Sokan nem szeretik az elektronikus számlákat mert van külön költségük és ezért vannak ilyen funkciók. Ha ezt az offline szoftvered nem tudja akkor telepítesz egy ilyet
Ez egy PDF nyomtató. Ha ezt választod ki nyomtatáskor akkor PDF készül. Ezt csatolod az emailhez és elküldöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!