Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha el szeretnék adni egy...

Ha el szeretnék adni egy tárgyat másnak, akkor azt hogy csináljam?

Figyelt kérdés
El szeretném adni egy számítógép alkatrészemet és nem tudom, hogyan küldjem el úgy, hogy meg is kapjam a hírdetésben lévő összeget.
2018. jan. 15. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
meghirdeted a jófogáson háztól-házig szolgáltatással, vagy utánvétellel adod fel postán.
2018. jan. 15. 15:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha a vevő utalná el előre a vételárat, és te csak aztán postázod? (Mondjuk számomra nem egyértelmű, hogy a folyamat melyik része nem tiszta neked, az, hogy hogy add el, hogy küldd el, vagy hogy intézd a fizetést).
2018. jan. 15. 19:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Leginkább a fizetés a gond.
2018. jan. 15. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam, a vevő utalja el neked a cucc árát, postaköltséggel együtt, és ha nálad van a pénz, akkor feladod. Egy ideje már nem vaterázok, de soha nem postáztam semmit anélkül, hogy ne utalták volna el előre az árát.
2018. jan. 16. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!