Gazdagnak számít az a férfi budai viszonylatban aki havonta 800 ezret keres és 150 milliós banki lekötéssel rendelkezik?
Van egy autója amit 10 millióért vásárolt és egy 45 millióért vásárolt lakása.
Budai viszonylatban nem országosan!
"banki lekötéssel"
ja, emberünk biztos átlátja a lehetőségeket...
grat.
Este jönnek mindig az ilyen kérdések, jój mennyi pénzem van.
NEM, NEM LESZ SOHA NŐD. :(
Az a 800ezres fizu nagyon nincs összhangban a "spórolt" 150 gurigával, 45ért meg egy picit jobb garzont kap kb. "budán".
Amúgy az a 800e szerintem nem egy akkora durranás, most nem polgárpukkasztásként, de én lepattant pesti melósként simán hozom a dupláját, mégsem vagyok gazdag. Még itt, pesten sem.
Ez túl nagy tőke ahhoz, hogy egyszerű spórolásból legyen meg. Itt 150 + 45 +10 millióról van szó, mert azt írja ő vette, nem örökölt.
Tehát ha te kreáltad a pénzt, kellett volna valami üzleti lehetőség ehhez, amiből megoldod, nem banki lekötés, gazdag ember egyébként se ott forgat pénzt.
Szerintem ez csak vmi elméleti kérdés, mert a kérdező láthatóan nem csinált még meg soha nagyobb bizniszt.
„Amúgy az a 800e szerintem nem egy akkora durranás, most nem polgárpukkasztásként, de én lepattant pesti melósként simán hozom a dupláját, mégsem vagyok gazdag. Még itt, pesten sem."
Te miről beszélsz?:Dd
Ezt a melóst én se értem. Szerintem egy nullát elnézett. Mert 160 ezer vagy 1,6 millió nem mindegy.
Amúgy havi 800-bol kamatos kamatokkal 15 év alatt összejön a 150 millió. Mellé persze aszketa életmód kell vagy valaki aki eltart.
Építőipari munkákat csinálunk, társasházi karbantartásokat és igen, ez havi szinten 1,5-2 milliót jelent.
Végre a helyén kezelik a szakmunkát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!