Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi is a www.antikvarium.hu?

Mi is a www.antikvarium.hu?

Figyelt kérdés

Egy ritka, nehezen beszerezhető könyvre kértem tőlük előjegyzést három hónapja. Két hónapja tájékoztattak, hogy a 27. helyről a 25. helyre kerültem.

Most újra megkérdeztem hányadik vagyok.

A telefonos "ügyfélszolgálat"-ukon lévő pacák visszahívást ígért.

Nem tartotta szavát.

Néhány nap múlva újra hívtam, hányadik vagyok.

Állította: "Nem tudja megmondani, mert nem látja" Kértem: Kapcsoljon olyan ügyintézőt, aki látja. Erre ő: nem tudja kapcsolni, mert "nem nyilvános az adat". Kérdem: Miért nem nyilvános? Válasz: Az sem nyilvános, hogy miért nem nyilvános.

(Röhej teteje :) , különösen, hogy még két hónapja nyilvános volt. )

Erre kértem a főnökét. Válasz: nem tudja adni. Kérdem: Miért? Nem mondta meg. Még a vezetője nevét sem volt hajlandó elárulni.

A pacák végül csak a saját nevét tudta kinyögni.

Sok dinka ügyintézővel beszéltem életem során, de talán ez vihetné a pálmát.

-------

Szép nagy honlapjuk van, rizsáznak magukról sok mindent, de mi is igazából a www.antikvarium.hu? Nem lehet, hogy a nagy látszat mögött csak egy apró cég van néhány dolgozóval?

2010. jún. 8. 19:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Akár hiszed, akár nem, nincs jogod ahhoz hogy bárhol vásárolj. A Tesco-ban is ha a biztonsági őr felszólít, hogy menjél ki, akkor ki kell menned, mert magánterület a Tesco."

Az egyik legszabálytalanabbul működő multi Magyarországon a Tesco. (Meg kell nézni mennyiszer bírságolták meg.) Ha a Tescoba nyitvatartási időben megy a vásárló, akkor nincs joguk kitenni, csak kivételes esetekben: pl. részegség esetén, katasztrófa esetén, stb.

"A BKV nem jó példa, mert ott alkalmazott van, ő nyilván nem fogja az állását kockáztatni"

A BKV vezetője ha megtenné, hogy utasításba adja pl.: a cigányok nem mehetnek a járműre, akkor aztán nemcsak a lopások miatt kerülne börtönbe a vezető, de még a fajvédők is rászállnának.

"ABC-ben ha a tulajdonos az eladó, akkor simán megteheti hogy azt mondja, hogy nem szolgál ki. "

Törvény szabályozza, hogy egy boltnak milyen követelményeknek kell megfelelni és nem lehet különbséget tenni vásárló és vásárló között. Mondom, ilyen alapon az orkokat ki lehetne tiltani a boltokból és nem kellene drága biztonsági őröket miattuk alkalmazni.

"Szerinted nem zárták volna be már az összes kocsmát, ha KÖTELES lenne a kocsmáros eladni minden betérőnek azt amit kér? Aki hótrészeg annak simán megtagadja minden éppeszű kocsmáros, mégsem ment még senki sírni a bíróságra hogy nekem nem adták ki a sört tegnap este, zárják be a helyet."

Erre írtam azt az elején, hogy ha a vásárló „ ...nem szolgáltat kizáró okot.”

2010. jún. 8. 23:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Ja, azt kifelejtettem, hogy a www.antikvarium.hu „ügyfélszolgálat"-os ürgéjének lehetett egy freudi elszólása, mikor kértem a főnökét.

Azt mondta: „Nincs itthon"

Milyen érdekes. Tán csak nem a lakásukban csörgött a telefon és az Apuci a kétszemélyes Kft. ügyvezetője. :D

(Majd rögtön helyesbítette, hogy nincs benn.)

-------

Kicsit más:

Volt szerencsém a „legnagyobb” magyarországi nyomtatókellék netes bolthoz régebben. „Részvénytársaság” volt, vezérigazgatóval! Mit ad Isten, fölhívom az ügyfélszolgálatukat, tonerekről érdeklődtem és egyből kapcsolták a vezérigazgatót! Kiderült, hogy gyakorlatilag egy néhány fős cég volt. Szóval még egy hangya képét is fel lehet nagyítani elefánt méretűre.

Ennyit a „legnagyobb” netes áruházakról.

2010. jún. 8. 23:56
 13/13 anonim ***** válasza:
200 dolgozó? Ezeknél? Max. 20 szerintem, de még az is sok...
2013. aug. 20. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!