Mit lehet tenni az alábbi esetben?
Figyelt kérdés
SZiasztok!
Előfizettünk egy telefonra az én nevemre, de ismerősöm használta. Tudtom nélkül hatalmas összeget eltelefonált, és most, hogy kiderült (megkaptam a csekket) nem akarja kifizetni nekem.
Mit tehetek?
2010. jún. 8. 11:50
1/7 anonim válasza:
Ha nem akar fizetni, és te önszántadból adtad neki oda, akkor csak annyit, hogy tanulsz belőle.
2/7 anonim válasza:
Hát mivel a te neved van azért nem sokat.
Max gyorsan letiltatod, hogy több tartozást ne csináljon. Mivel gondolom nem írtál vele semmiféle szerződést ezért anyagi felelősséggel te tartozol érte. Mennyi?
3/7 A kérdező kommentje:
100k fölött
2010. jún. 8. 12:35
4/7 anonim válasza:
pfffff.....ez szívás, jó kis tanulópénz.//
Hát nem tudok mást javasolni. Esetleg bérelsz 50.000ért verőembereket és akkor csak 50.000 buksz. Legálisan semmmi.//
5/7 A kérdező kommentje:
Valami hasonlón gondolkodom, de sztem én leszek a verőember.
2010. jún. 8. 12:44
6/7 anonim válasza:
és mégis mi vitt rá, hogy ekkora marhaságot csinálj ? :-o
7/7 anonim válasza:
A "Pénzt, asszonyt kölcsön ne adj!" közmondás tiltólistája eléggé kibővült! Rajta van a kocsi, telefon, lakás stb!
Ez elég drága tandíj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!