Jól értelmezem ezt az álláshirdetést?
Figyelt kérdés
"részmunkaidős adminisztrátor
Előnyt jelent:
Munkavégzéshez szükséges technikai feltételek biztosítása (laptop, nyomtató, céges autó)"
Ez most azt jelentené hogy ezeket az eszközöket a munkavállalónak magának kéne biztosítania?
2018. febr. 19. 16:48
2/10 A kérdező kommentje:
Ez valami vicc kategória? Jó hogy nem nekem kell fizetnem azért hogy dolgozhassak nekik.
2018. febr. 19. 16:56
3/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak bénák, akik a hirdetést feladták? Mégha csak "autó" lenne, akkor értem, legyen saját autód, de elvátják, hogy legyen "céges autód" Nem lehet, hogy ezt a sort az "amit kínálunk" bekezdéshez szánták?
4/10 A kérdező kommentje:
"Előnyt jelent:
• Asszisztensi, adminisztratív munkakörben szerzett szakmai tapasztalat,
Amit ajánlunk:
• Dinamikusan fejlődő, stabil vállalati háttér,
• Változatos munkakör,
• Munkaidő heti 20 kedd szerda 8 óra csütörtök 4 óra
• Munkavégzéshez szükséges technikai feltételek biztosítása (laptop, nyomtató, céges autó)"
2018. febr. 19. 17:22
5/10 anonim válasza:
Mondjuk az előbb nem ezt írtad. Itt egyértelmű, hogy ők biztosítják a technikai feltételeket.
6/10 anonim válasza:
Szövegértéssel erős problémáid vannak, ezt ők adják észkombájn.
7/10 anonim válasza:
na, irigylem a céget, amelyik téged felvesz...
8/10 anonim válasza:
Én WC takarítónak sem vennélek fel téged, te kedves és értelmes kérdező!
9/10 A kérdező kommentje:
Örülök hogy kiélhettétek asikertelen életetek összes frusztrációját rajtam. Szerencsétlen balfékek. :D
2018. febr. 19. 19:21
10/10 A kérdező kommentje:
Na már jönnek a privátok is. Nem tudom honnan szedte ez a véglény hogy nő lennék :D
2018. febr. 19. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!