Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Facebook marketing témában...

Facebook marketing témában melyik könyvet érdemes elolvasni/letölteni?

Figyelt kérdés

2018. febr. 18. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Tudod, miért nem kaptál még választ?

mert

1. - nem tudok róla, hogy lenne ilyen könyv

2.- ha lenne is, már rég elavult volna, mert épp most változtatott meg megint a Face, cikkek posztok elérhetőségét, stb.

2018. febr. 18. 14:25
 2/3 3537445 válasza:

Az első válaszoló milyen jó már :D Természetesen teljesen igaza van, facebook marketingről soha senkinek nem lehet könyvet írnia, mert az egész olyan változékony és labilis, hogy amit 14:30-kor tudni vélsz, az 14:35-kor már rég elavult :D Meg se PRÓBÁLJ semmit se elolvasni/ letölteni a témában, még ki sem nyomják a könyvet, hát már akkor semmi haszna :'D

Na de most komolyan.

Ezeket próbáld meg:

DotCom Secrets:

[link]

Expert secrets:

[link]

Ez pedig tökéletes hirdetés készítéséről szól:

108 proven split tests:

[link]

Mindhárom könyv angolul van, remélem ez nem baj, mondjuk ha fb marketingben akarsz elindulni akkor kell is az angol. A szerzőjük az a Russell Brunson, aki 2018-ban az év vállalkozója volt az USA-ban!!

Nem facebook marketingről szólnak, azt el kell mondani. Viszont, egy olyan háttér tudást adnak a marketinghez, és hogy hogyan kell hozzáállni, ami sokkal értékesebb, mint a technikai részletek, és amúgy is elengedhetetlen, hogy ilyenekkel tisztába légy, ha ezzel akarsz foglalkozni.

Facebook marketingben leginkább tanfolyamokat érdemes végigcsinálni. Van a facebooknak egy saját "course"-a, ami itt érhető el: [link]

Ez a facebook saját felülete a facebook marketingről, ha valami naprakész, akkor ez az. Próbáld ki, de ez is angolul van ha jól emlékszem.

Viszont, az első három könyv ami szerintem éppen annyira fontos.

Még az első hozzászólóhoz: természetesen abban igaza van, hogy a facebook algoritmusa sokat változik, van, hogy ami egyik nap még működik, az a másik nap már nem. Viszont, csak azért írni egy választ, hogy leírjam, hogy mit nem tudok "nem tudok róla, hogy lenne ilyen könyv" az teljesen felesleges. Én sem írom az összes kérdéshez oda, hogy mit nem tudok, azt kell oda írni amit tudok. Nyílván, a kérdésírónak nem az volt a céja, hogy kifejezetten egy KÖNYVET találjon. Ha van egy tréning, egy videó, egy ebook vagy akármi, nyilván az is jó. Honnan tudná, hogy amit keres az van/nincs-e könyvben? Azért kérdezte, hogy megtudja :)

2018. jún. 6. 19:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Nos, "kigúnyoltál", de ha megnézed, akkor a kérdés FEBRUÁRI.

Nem azért írtam le, amit, hogy okoskodjak, hanem azért, hogy a kérdező tudja, hogy azért nem kap választ, mert kifejezetten az, amit kérdezett, nincs - mint ahogy TE IS azt írtad :D :

"Nem facebook marketingről szólnak, azt el kell mondani"

És azért bátorkodtam ezt leírni, amit, mert ugyan decemberben kitanultam egy online tanfolyamot, csak épp közben a Face megint egy csomó változtatást eszközölt, így bátran állíthatom, hogy ami fél évvel ezelőtt tanultam, annak legalább a 30-40 %-a már nem igaz :-( (oldalkezelés, hirdetéskezelés, stb.)

2018. jún. 6. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!