Hogyan lehetséges az, hogy érettségim van, és mégis minimálbér alatti a fizetésem?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, a minimálbér 91000 környékén van 2018-ban, de nekem a februárban utalt fizetésem is 74800 Ft. Ez most hogy van? Kihez lehet ilyenkor fordulni?2018. febr. 17. 21:27
11/14 anonim válasza:
nem voltál szabin nem voltál beteg?
12/14 anonim válasza:
Ezt szerintem az olyanokkal tudják és merik megcsinálni, akiken látszik, hogy tesze-tosza sete-suta nyámnyila fellépésű és egyszerűen csak a saját maga érdekeiért sem képes kiállni, és minden nap lóvá tehető. Mert akinek minimum az érettségije megvan, annak megvan a 8 órás bejelentése és a minimálbére rendszertől függetlenül. Persze kell egy embertelen gyomor a főnöknek is aki ki meri használni az embereit, de a nyámnyilaság is eredményezheti az érdekek érvényesítének a hiányát. És mindegy hogy fizikai vagy szellemi munkáról van szó, amíg valaki saját magáért sem képes kiállni, addig úgy sem fog tudni megélni. Pontosan ennyiről van szó.
13/14 anonim válasza:
Miért emelted ki a kérdést? Kaptál csomó értelmes választ, többen kérdeztek is, amire nem válaszoltál, szerinted még mit tudunk hozzászólni új infó nélkül?
14/14 A kérdező kommentje:
Egyszer sem voltam beteg, szabadságot nem vettem ki.
2018. febr. 24. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!