A bitcoin és hasonló oldalak hülyeség?
A bitcoin egy digitális pénz.
Ha nem értesz a tőzsdézéshez, nincs jó üzleti érzéked, akkor nem neked való.
De vannak olyanok, akik amellett, hogy értenek hozzá, szeretnek kockáztatni, és nagy kockázatokat is vállalnak a nagy nyereség reményében. Akár azt is, hogy az összes tőzsdézésbe fektetett részét a pénzüknek elbukják. Na nekik való a bitcoin.
Értenek hozzá?
Várjál, hagy röhögjem ki magam.
A legtöbb youtube csatornán egy-egy esés után megy a magyarázkodás.
Senki nem látja előre, mitől fog esni. Csak reménykednek, hogy nőni fog.
Aki ért úgy általában a közgazdasághoz devizatőzsdéhez az tudhatja a legjobban hogy ez kiszámíthatatlan. A hagyományos devizáknál ott van mögötte egy bank aki próbálja az árfolyamot befolyásolni, itt ez nincs csak egy halom kiszámíthatatlan befektető akiről nem tudod mikor fognak tömegesével ki-beszállni. De pl vannak olyan döntések amelyek hatása egyértelmű.
De amekkorákat meg megy és zuhan egy hozzá nem értő is komoly pénzeket csinálhat ha csak figyeli folyamatosan az árfolyamot.
A szakértőkhöz meg annyit hogy nem azt kell nézni hogy ki mit mond meg mennyire sztárolja magát mint pl az ilyen széklet vegán félék. Mondani sokmindent lehet, én is előadhatom magam youtube-on agysebésznek de attól még nem leszek az.
Én 2016 novemberében vettem 600 dolláros áron amikor Kim Dotcom a megaupload alapítója megosztott egy posztot Twitteren, miszerint 2017 januárjában újraindul a Megaupload ahol a tranzakciók lebonyolításához Bitcoint fog használni. Aztán tavaly adtam el 18000 dolláros árfolyamon. Előtte részvény kereskedéssel.
Miután eladtam az összes cryptot visszatértem a részvényekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!