Vélemények a Binatex-ről?
Sziasztok mindenki!
Sokat gondolkodtam, hogy megírjam e az én esetemet ezzel az oldallal de, hogy mindenki okuljon belőle leírom!
2017 december elején demó számlán kereskedés után úgy döntöttem, hogy nekivágok és megcsinálom a szerencsémet a Binatex oldalán! Feltöltöttem 100 eurot két nap mulva ezt megtripláztam és vissza is utaltam sikeresen a 100 euró befektett összeget amit 2 nap után meg is kaptam....nah modom szupper mehet tovább a kereskedés ez egy megbízható korrekt oldal! December 28 ági összeszedtem 780 eurót és elérkezett a kiutalás hogy a hasznomat kiutaltassam! Elolvastam az üzleti szabályzatot és megcsináltam a regisztrációt a Netellerre mivel csak arra fizeti ki a nyereséget! Ezután jött a feketeleves.....elkezdték visszaküldözni, hoy netellerre nem utalhatok ki csak a feltöltött bankártyára...OKÉ.. akkor utaltam oda eltelt 3 nap és jött a levél, hogy bocsi de nem vettük le az összeget utald ki netellerre...OKÉ kiutaltam Netelllerre... erre két nap mulva az az e-mail fogadott, hogy utaljam ki a bankártyámra...:D Idekuldtek egy tök más bankártyaszámot, hogy oda utaljak...visszaküldtem a supportnak, ogy bocsi de ez nem az én bankártya számom...erre elkezdték küldözgetni, hogy oké akkor küldjem el ismét a személyit és minden iratot az az újra regisztrálták az accuntomat ami 10 nap volt hogy újra kikérhessem a hasznomat... amint ez megvolt újra jött a végtelen körforgás kiutalam ismét Nettellerre visszaküldték, hogy bankszámlaszámra...kiutaltam bankszámlára elutasították, hogy utaljak Netellerre....egy mocskos rohadt lehuzós banda az egész...most hétfőn arra keltem, hogy a 80%-os oddszomat levették 60%osra mivel nagy a kockázat rajtam!
ÖSSZEFOGLALVA: Csak az alapot fizetik vissza a hasznot nem felvettem 2-3 frissen regisztrált taggal a kapcsolatot és ugyan ebben a cipőben járnak! Sajnos csalódottság és összesen 68 e-mail tanúskodik arról, hogy ez egy inkorrekt tróger cég...pénzt még most sem láttam de nem is fogok!
Utolsó, sajnálom, hogy így jártál. Csak egy kérdésem hozzád, miért nem megbízható bróker céggel kereskedtél, ha ilyen jól megy? Gondolok itt az IQ Option-ra például.
Binatex, ne haragudj de szerintem nem is szabályzott brókercég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!