Hogy lehet leggazdaságosabban feladni egy A4-es fényképet?
Konkrétan egy A4-es méretű fotópapír keménységű fényképről lenne szó. Milyen ötletetek van, hogy érné meg feladni úgy, hogy ne sérüljön és értelemszerűen minél olcsóbb legyen az egész folyamat.
Sima borítékban hajlik szállítás során. Mi közé kéne betenni, ami stabilan tartja? A Postánál vagy futárcégnél van e erre esetleg valami konkrét opció?
Ilyesmikre lennék kíváncsi. Köszönöm a válaszokat!
Fú... hát ez rakétatudomány haver.
Veszel egy A4-es borítékot, fogsz egy kartondobozt, kivágsz belőle két A4-es darabot, közé teszed a fotót, és berakod a borítékba. Ha neked az a 2-300Ft sok amibe ez kerül, akkor sajnállak.
Nem erről van szó, de például ha jól tudom, akkor a "törékeny" matricát csak csomagra lehet rátenni, ami megdobja az egész árát.
A kartondoboz meg nem biztos, hogy törékeny matrica nélkül elég védelmet nyújt, hiszen ha a postáskosárban/zsákban rádobnak mindenfélét, akkor az még simán hajlik vagy megtörik, esetleg kiszakítja a borítékot.
Szóval rendben van, hogy nem rakétatudomány, de pont azért írtam ki a kérdést, hogy hátha valakinek van valami biztos ötlete. Mindenesetre köszi, hogy írtál.
*a kérdést általánosságban tettem fel, többször egy darabról lesz szó és annak akiknek küldöm valóban nem mindegy, hogy 200 forintból tudom feladni vagy 950-ből például, akár skót, akár nem :)
*nem a digitális forma lenne a cél, de majd meglátjuk mi lesz belőle; viszont abban teljesen igazad van, hogy úgy nem sokat sérül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!