Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezzel a pénzzel...

Mit csináljak ezzel a pénzzel (többi lent)?

Figyelt kérdés
Ha 16 éves fiúként van kb. 1 millió forintom elrakva, amiből rendszeresen szinte alig költök - legfeljebb pár ezer forintokat - akkor ezt mire rakjam félre, vagy mibe fektessem bele?

2018. jan. 20. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Vegyél belőle BRK.B részvényt és ne nyúlj hozzá 4-5 évig.
2018. jan. 20. 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
A banki alapkamat olyan kevés hogy ennyit nem érdemes abba berakni. Minden más ami meg többet ígér az rizikós.
2018. jan. 20. 14:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem baj ha rizikós, nem szeretnem az összeset feltenni valami rizikós dologra, vagy egyáltalán befektetni, hogy ha bármi váratlan történik, maradjon még félretéve.
2018. jan. 20. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Le mertem volna fogadni, hogy mindenki azt írja majd, hogy tanulásba fektesd ezt a pénzt.
2018. jan. 20. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért is lettem lepontozva? A BRK.B a világ legnagyobb cégeinek egyike, Warren Buffet alapította a 70-es években és azóta rendszeresen meghaladta az S&P500 indexet. Diverzifikálnod sem kellene, mivel a Berkshire Hathaway eleve egy tőkealap rengeteg céggel az irányítása alatt, tehát már alapból diverzifikált.

Ha valaki nem ért a befektetésekhez, pénzügyekhez, meggyőződésem, hogy ez a legjobb választása.

2018. jan. 20. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:
ma 18:49
2018. jan. 20. 19:24
 7/8 anonim válasza:
Uhh de jó neked xd
2018. jan. 21. 18:31
 8/8 anonim válasza:
Csak meg ne haljon Warren Buffet meg 5 evig, mert szerintem az elegge beszakitana az arfolyamot :)
2018. jan. 29. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!